Hjemmeside

Den facade, der skal byde dine kunder velkommen

Nyhed! Nå nye højder med e-handel, og få succes med din webshop

Brainstorm

Det første trin i processen er bl.a., at finde ud af hvad er budskabet, og hvem er kunderne er.

Photoshop

I trin to designer vi hjemmesiden fra bunden i Adobe Photoshop.

Feedback

Når vi har et færdigt udkast klar, så gennemgår vi siden sammen. Typisk opstår tilrettelser.

Tilrettelser

I trin fire tilretter vi det visuelle design i Photoshop inden udvikling.

Udvikling

Når det visuelle design godkendes, påbegyndes den teknisk udvikling til f.eks. Wordpress.

Gennemtjek

Når den tekniske udvikling er færdig, gennemtjekker vi for fejl.

Overlevering

Så er hjemmesiden færdig, og kan nu offentliggøres for kunderne.

Enkel og nem administration

Hos SEDIA tilbyder vi en flot og overskuelig hjemmeside, der er lavet i det mest udbredte CMS verden over - nemlig WordPress, som er et open-source CMS baseret på PHP. Det er intuitivt og nemt at redigere i, og du har en simpel administration, der er til at navigere rundt i, når du har brug for at ændre og tilføje nye moduler, billeder og tekst. WordPress er enkelt at vedligeholde, og det er ganske nemt at opdatere, så du altid har den nyeste version. Desuden er det utrolig nemt at tilpasse via de mange tilføjelser og plugins – du er altså garanteret en unik og skræddersyet hjemmeside, der lever op dine krav, ønsker og behov.

Mobilvenligt design

Undersøgelser viser, at flertallet af os i dag søger fra mobile enheder (51,3 % af alle søgninger ifølge tal fra The Guardian), når vi eksempelvis leder efter tøj eller take-away. Derfor er det essentielt at have et mobilvenligt design, der ser godt ud og fungerer på mobil og tablet.

Vi designer din hjemmeside sådan, at den tilpasser sig alle skærmstørrelser, således at brugeren får den samme gode oplevelse på computer, tablet og mobil. Det giver både point hos dine besøgende, men også hos Google, som favoriserer mobilvenlige sider i søgeresultaterne.

SEO venlig hjemmeside

Hos os får du en SEO venlig hjemmeside, der er kodet med en sund struktur. Vi tager hensyn til Googles principper og retningslinjer, således at du får en flot hjemmeside, der også behager søgemaskinerne. Vi sikrer, at den er hurtig at tilgå, og udarbejder søgemaskineoptimeret, relevant og værdiskabende indhold i form af tekster, som sikrer, at dine kunder kan finde dig på Google.

Ingen dyre bindinger eller ekstra omkostninger

Når du får designet en hjemmeside hos os, er den helt og aldeles komplet og velfungerende fra dag ét. Du får dermed alt, hvad du har brug for til at drive din forretning, og dine potentielle kunder kan begynde at finde dig online. Når først du har købt og betalt det engangsbeløb, din hjemmeside koster, kommer der ikke flere regninger, dyre bindinger eller ekstra omkostninger.

Du har nu en professionel side, der ser godt ud og lever op til Googles retningslinjer. Du kan herefter selv redigere dine tekster og billeder ganske nemt og intuitivt, så du får præcis det verbale udtryk, du ønsker.

Efterfølgende support

Har du brug for hjælp til opsætning eller andre tekniske spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt og sikkert videre. Du må også gerne kigge forbi kontoret, hvis du foretrækker den personlige kontakt – vi står klar med gode råd, vejledning og sparring omkring din hjemmeside.