Webshop

Man kan som kunde ligeså godt vælge den ene, som man kan vælge den anden

Nyhed! Nå nye højder med e-handel, og få succes med din webshop

Shopify er et sikkert valg

Vil du have en nem webshop, der ikke forudsætter tekniske kundskaber, er Shopify det oplagte valg for dig. Systemet er nemlig altid fremme i skoene og på forkant med ny teknologi og features.

Holdet bag den populære platform har et enormt udviklingsbudget, der betyder, at de altid er et skridt foran konkurrenterne – og det kommer dig som webshopejer til gode.

Certificeret Shopify Expert

Officiel udnævnt til at være Shopify Expert. Det betyder, at vi ved alt, der er at vide om Shopifys anerkendte webshopsystem.

Overskuelige rapporter

Shopify har lavet det så nemt som muligt at være webshopejer. Synes du Analytics kan være lidt forvirrende? Shopify laver deres egne nemme og meget overskuelige rapporter.

Flere sprog og valutaer

Det er tilgængeligt i Shopify, at anvende flere forskellige sprog og valutaer.

Officiel Shopify Expert

Hos SEDIA er vi officielt blevet udnævnt til Shopify Expert. Det betyder, at vi ved alt, der er at vide om Shopifys anerkendte webshopsystem. Shopify er et af verdens mest populære platforme til e-commerce – særligt for små og mellemstore virksomheder.

Vores indehaver, Kasper, har i alt solgt tre virksomheder, der drev webshops på en Shopify webshop. Derfor ved vi, hvad der fungerer i praksis i forhold til udseende og funktionalitet. Vi kan hjælpe dig med at designe din Shopify webshop og rådgive om alt fra farver til placering af knapper (CTA) samt opsætning og struktur. Som Shopify Expert kan vi designe en flot og professionel webshop, der skaber et fundament for vækst og en sundere bundlinje.

Simpel administration

Det bliver faktisk ikke meget nemmere end med en Shopify webshop. Det er måske den mest brugervenlige webshop på markedet lige nu, hvor du har en let og overskuelig administration. Det er let at tilføje billeder og tekst, og du kan tjekke alle dine ordrer samt håndtere det hele via din mobil eller tablet.

Mobilvenligt og lækkert design

Når vi designer en webshop i Shopify, sikrer vi, at den er mobilvenlig på alle platforme. Det betyder, at du får den samme gode brugeroplevelse på computer, mobil og tablet, og at den helt automatisk tilpasser sig den skærmstørrelse, du sidder på. Google belønner mobilvenlige sider, hvorfor der også er en gevinst i at overholde Googles retningslinjer. Din webshop ser lækker, præsentabel og ikke mindst professionel ud fra alle enheder, så det er nemt at shoppe på mobilen.

SEO venlig webshop

Ønsker du en SEO venlig webshop, er Shopify det oplagte valg. Vi udvikler og finpudser en professionel webshop, som efterkommer Googles principper og retningslinjer i forhold til god søgemaskineoptimering. Det betyder en struktureret kode, der er nem at læse af Google, og som gør din webshop hurtig. Med en SEO venlig webshop har dine potentielle kunder nemmere ved at finde dig, når de søger efter de produkter, du forhandler – og vi sikrer, at din webshop er nem og overskuelig at navigere rundt i.

Efterfølgende support

Har du brug for hjælp til opsætning eller andre tekniske spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt og sikkert videre. Du må også gerne kigge forbi kontoret, hvis du foretrækker den personlige kontakt – vi står klar med gode råd, vejledning og sparring omkring din webshop.