Partner

Kasper Knudsen

Kasper Knudsen startede sin karriere i 2014 på børneværelset i Varde, Vestjylland, hvor han stiftede sin første virksomhed og allerede herfra begyndte at videreudvikle sine teknikker og erfaringer.


Da Kasper Knudsen begav sig ud på rejsen som iværksætter, stødte han på flere udfordringer, men han lærte at vokse med ansvaret og har løbende udviklet sin viden. Sidenhen har Kasper Knudsen drevet tre mindre webshops, og herefter har han forsøgt sig med forskellige online forretningsmodeller. I dag er han stifter af Sedia ApS, som han driver med sin partner Morten Sjælland.


Udover Sedia ApS, er Kasper Knudsen også direktør og medstifter af Basely ApS, en softwareløsning til marketingkonsulenter. Heri er han direktør og ansvarlig for fremdriften af selskabet.


Foruden Sedia ApS som konsulentbureau og Basely ApS som softwareløsning, har Kasper Knudsen også startet Online Mentorforløb. Hans inspiration til mentorforløbet skyldtes hans egen vej til læring og udvikling. Selv har Kasper Knudsen hentet hjælp fra mentorer, herunder personlige trænere og coaches. Han ved, hvor stor indflydelse en mentor kan have for personlig udvikling, hvorfor han valgte at hjælpe andre ambitiøse iværksættere godt på vej. Forløbet hjalp med at starte en selvstændig rejse med fokus på mindset, hvordan man får kunder igennem research og salg, samt hvordan man performer for kunder igennem annoncering på sociale medier. Her har Kasper Knudsen hjulpet mere end 3.500 elever igennem fra april 2020 og frem til maj 2023, hvor han valgte at lukke ned for nye tilmeldinger for at fokusere på andre projekter.


Alle Kasper Knudsens nuværende deltagere på forløbet får endnu daglig support, live Q&A’s og har stadigvæk adgang til forløbet.


Kasper Knudsen har sine værdier at finde i en opvækst i Vestjylland, hvor han boede, inden han flyttede til København. Det er fra dette fundament af ydmyghed og arbejdsomhed, han har formet og videreudviklet sine virksomheder i løbet af de seneste år. Han sætter stor pris på sin barndom, hvor han holder den højt i ære og anerkender den betydelige rolle, den har spillet i at styrke hans arbejdsetik og moralske kompas.


Kenn Righolt (Direktør for Café Vivaldi) om Kasper Knudsen:

“Jeg har samarbejdet med Kasper Knudsen omkring strategisk håndtering af online markedsføring, herunder specifikke strategier. Kasper har en unik viden og fornemmelse for, hvad der virker online – og en skarp forståelse for hvordan de enkelte kanaler optimeres. Han er én af de få, der siger “nej” til dig, hvis han ikke mener din angrebsvinkel er korrekt.

Kasper Knudsen
Kasper Knudsen
Kasper Knudsen

©2023 Sedia ApS, DK41313935 - Paradisæblevej 4, 2500 Valby

©2023 Sedia ApS, DK41313935 - Paradisæblevej 4, 2500 Valby

©2023 Sedia ApS, DK41313935
Paradisæblevej 4, 2500 Valby