Om Lucas Grant

Lucas Grant startede først og fremmest sin forretningskarriere tilbage i 2020, hvor han, ligesom Morten, tog Online Mentorforløb, hvor han var en af de 5 testpersoner, som deltog på Online Mentorforløb, som Kasper stiftede. Her tog han fat, og var selvstændig marketingkonsulent, imens han færdiggjorde Handelsskolen i Roskilde.

Efter nogle år som selvstændig, slog Sedia ApS et jobopslag op, som Lucas valgte at søge og efter få samtaler, var han fra august 2022 klar til at gå fuldtid som performance marketer i Sedia ApS, hvor han sidenhen har været fuldtid.

I dag befinder han sig i Sedia ApS som en fast del af hverdagen, hvor han primært fokuserer på at performe for bureauets kunder igennem annoncering på sociale medier, Google annoncering, e-mail markedsføring og opbygning af funnels fra start til slut kontakt med slutbrugeren.

Han er specielt erfaren i håndteringen af ecommerce webshops og derudover online kurser i både Danmark og udlandet.

Lucas Grant elsker at træne og at være sammen med nogle gode venner i weekenden, hvor han også gerne tager et par ekstra timer foran computeren for at sikre sig opsætninger på kunder, hvor han tjekker op og sørger for at alt kører som det skal – også selvom det er weekend!

Lucas er særligt kendt for et ekstremt fokus, når først han sætter sig foran computeren og går i gang med arbejdet på diverse annoncekonti. Hans bedste timer beskriver han selv som værende morgen og formiddagstimerne, hvor han kan gå i dybden med enkelte store opgaver ad gangen inden han hen ad eftermiddagen afholder møder, svarer e-mails og færdiggør mindre opgaver, som ligger på to-do listen.

Det første skridt

Du er kvalificeret til at booke et indledende online møde på 30 min, hvis virksomheden du repræsenterer omsætter for +50.000 kr./md.

Vores seneste case gennemgang

Lær, hvordan at Gymshark omsatte for 3,7 milliarder kr. i deres seneste regnskabsår. I vores seneste case gennemgang viser vi dig principperne bag Gymsharks succes, som du kan implementere.