Om Morten Sjælland

Morten Sjælland startede, ligesom Lucas, sin karriere med online markedsføring som selvstændig tilbage i april 2020, hvor Online Mentorforløb lancerede sin udgave 1.0. Ved siden af fuldtidsjob opbyggede han en flot kundeportefølje, som blev bemærket og anerkendt af Kasper, der tilbød ham et job i Sedia ApS – i første omgang som performance marketer med ansvar for enkelte af kundernes vækst.

Sidenhen har Morten haft flere hatte på i virksomheden, hvor han har ageret Student Success Manager i Online Mentorforløb, hvilket indebar daglig interaktion med deltagere, onboarding af nye og afholdelse af ugentlige live Q&A’s, hvor han har lært fra sig hvad angår annoncering på sociale medier og håndtering af kunder.

Morten Sjælland er i 2023 blevet partner i Sedia ApS, hvor han har ansvaret for den daglige drift samt sikring af tilfredsstillende kundeoplevelser i Sedia ApS. Det sikrer han sig bl.a. gennem en månedlig NPS-score, hvor han får svar fra alle samarbejdspartnere og bliver rated fra 1-10 samt får relevant feedback, som han derefter kan korrigere ud fra.

Udover at være blevet partner i Sedia ApS, er Morten også medstifter af softwarevirksomheden Basely, men hans dagligdag og fokus ligger på Sedia ApS og sikringen af, at det er et godt sted at være som online kursus og som ecommerce forretning.

Morten er af natur ekstremt struktureret og disciplineret, hvilket betyder at hans 2 yndlingsapps, som tjekkes og opdateres flere gange dagligt, er hans Google kalender og hans to-do liste, som han bruger til at huske og notere alt ned på.

Det første skridt

Du er kvalificeret til at booke et indledende online møde på 30 min, hvis virksomheden du repræsenterer omsætter for +50.000 kr./md.

Vores seneste case gennemgang

Lær, hvordan at Gymshark omsatte for 3,7 milliarder kr. i deres seneste regnskabsår. I vores seneste case gennemgang viser vi dig principperne bag Gymsharks succes, som du kan implementere.