Om Kasper Knudsen

Jeg, Kasper Knudsen, har forsøgt at synliggøre mig online igennem de seneste 10 års tid. Jeg har haft flere forskellige virksomheder gennem tiden, men der hvor mit fokus primært har ligget de sidste mange år, har været på min konsulentforretning Sedia ApS, hvori vi hjælper andre danske og udenlandske virksomheder med annoncering på sociale medier. På baggrund af min succes, har jeg bygget Online Mentorforløb op omkring “Kasper Knudsen” og min livsstil samt processer til at drive en online forretning fra sin computer. 

Du kan læse udtalelser her: Sedia / Online Mentorforløb

Jeg har især det seneste år deltaget i flere podcasts og aviser, som har skrevet omkring mig som person og om mit Online Mentorforløb, som jeg startede og lancerede tilbage i april 2020.

I “Bureaubiz” ligger en artikel omkring, hvordan vi i Sedia ApS har formået at lave et meget præsentabelt overskud.

I “KøbenhavnLiv” ligger en artikel omkring, hvordan jeg har brugt værktøjer som selvdisciplin til nu i dag at mingle med de store danske bureauer hvad angår økonomisk overskud.

Mit store mål er at inspirere så mange mennesker som muligt, hvorfor jeg har dedikeret min private Instagram @kasperknudsen og min Youtube-kanal “Kasper Knudsen” til at inspirere og dele tips og tricks til andre unge, som ønsker at få mere ud af deres liv og deres hverdag.

Som tidligere beskrevet, har jeg drevet flere online forretninger, hvoriblandt jeg har drevet og solgt mine egne webshops. Det var netop her det gik op for mig, at det sjove for mig, ikke lå i at holde styr på import- og eksport moms, men det sjove lå i, at få lov at skalere en forretning med online annoncering, hvortil det hurtigt gik op for mig, at man kunne benytte de sociale medier til sin fordel, hvis man skulle skalere sin forretning og nå effektivt ud til sin målgruppe. 

I dag driver jeg Sedia ApS, hvor vi har fokus på 2 ting: 

1: At levere værdi til vores kunder, og at tage ansvaret på alle sociale medier, e-mail marketing og generelt skalere en virksomhed. 

2: At coache og uddanne andre unge i selvsamme forretningsmodel, og lære dem, hvordan de kan få en hverdag med mere positivitet, selvstændighed og glæde. 

Havde du fortalt mig for 6 år siden, at jeg som den introverte Kasper Knudsen, skulle have et offentligt ansigt og et talerør til andre unge, havde jeg aldrig troet på dig, men hvor er jeg glad og stolt over at jeg gjorde det. 

I dag har jeg oplært en del unge mænd og kvinder i, hvordan de skaber fundamentet for at drive deres egen online forretning. Det er ekstremt værdifuldt og livsbekræftende at se flere af disse elever have muligheden for at rejse, flytte permanent til udlandet, ansætte sine første medarbejdere og have skabt en ultimativ frihed i deres hverdag.

Jeg bliver nogen gange stillet spørgsmålet: 

“Hvad er målet med Kasper Knudsen og Online Mentorforløb?”

Mit mål med at drive de forretninger jeg gør, er at hjælpe så mange mennesker som muligt, og at have en positiv indvirkning i verden! Jeg vil gerne huskes som en person, der gjorde en væsentlig og positiv forskel for andre!

Det første skridt

Du er kvalificeret til at booke et indledende online møde på 30 min, hvis virksomheden du repræsenterer omsætter for +50.000 kr./md.

Vores seneste case gennemgang

Lær, hvordan at Gymshark omsatte for 3,7 milliarder kr. i deres seneste regnskabsår. I vores seneste case gennemgang viser vi dig principperne bag Gymsharks succes, som du kan implementere.